Undervisning i skolefoto-software og salg

Jeg er uddannet fotohandler, og har været i den professionelle fotobranche hele mit arbejdsliv. De sidste 18 år har jeg udelukkende beskæftiget mig med skolefoto. 
Siden 2014, som selvstændig skolefoto-konsulent i Kenneth Lykke Consult.

Min Gave, som jeg er klar til at dele med dig, er – at jeg har haft den glæde at deltage i skolefoto på alle pladser. Og ikke mindst som logistikmand, har jeg været inde over rigtig meget spændende skolefotosoftware. Udover at jeg ved rigtig meget om skolefotosoftware, kan jeg også fotografere elever, og planlægge og sælge en aftale på skolen. Og er på den måde erfaren i hele det setup, der hører til hos et succesfuldt skolefotofirma

De kompetencer,  deler jeg meget gerne med dig.

Jeg har et tæt samarbejde med Ecit Software og Nordic Digitallab, som i dag sidder på nok den stærkeste skolefotosoftware i landet som hedder Fotolet. Går du i samarbejde med dem om Fotolet,  Vil du kunne opnå fordele (rabat) på uddannelse på Fotolet af mig. Har du lyst til at høre lidt mere om fordelene ved at bruge softwaren og spare tid på efterarbejdet, eller måske bare få et par gode tips, så giv mig et ring på 50 99 00 45 og lad os tage en snak om din skolefoto-virksomhed og hvordan du kan spare masser af tid på at bruge din software rigtigt.

Med venlig hilsen
Kenneth Lykke

udtalelser

Kevin Bray

Matrixo CEO & Founder

My day to day work requires me to be on top of business affairs worldwide. This is where the offices of Shuster & Shuster help me out.

Melina Matsoukas

DOBL Customer Manager

As a representative of the law offices of Simon Brinks, I get all my professional advice from Mr Shuster himself. What an inspiration!

Kenneth Lykke / 0045 21666696 / kenneth@kennethlykke.dk