Lidt om mig & Kontakt

Jeg er en glad og positiv mand, som har fået den gave, at kunne beskæftige mig med mine største interesser i hele 45 årige arbejdsliv.  Ikke mindst – personligt salg og fotografering.

Jeg er uddannet fotohandler, og har været i den professionelle fotobranche hele mit arbejdsliv. Hele vejen har jeg været involveret i salg og efter fotohandlertiden har det været opsøgende salg med fokus på at skabe kontakt og relationer i salgsøjemed. Ikke mindst 18 år som opsøgende sælger af fotoaftaler på skole-kontorer, har lært mig hvordan man finder nøglen til taletid på få sekunder, og hvordan man får sine aftaler i hus uden at spilde tiden, men samtidig bygger en tillidsskabende relation til de kunder, men ønsker at bevare i mange år fremover.

Har du lyst til at høre lidt mere om hvordan jeg måske kunne give dig en ny retning at afprøve dit salg med, eller måske bare få et par gode tips, så giv mig et ring på 50 99 00 45 og lad os tage en snak om din salgssituation og vejen til at åbne flere døre for dit salg.

FB_IMG_1711713531132-removebg-preview