Storytelling fra en gammel fotohandler

Jeg er en glad og positiv mand, som har fået den gave, at kunne beskæftige mig med mine største interesser i hele mit 45 årige arbejdsliv. Ikke mindst – salg og fotoudsyr. Jeg er uddannet fotohandler, og har været i den professionelle fotobranche hele mit arbejdsliv.

De sidste mange år har jeg været beskæftiget professionelt med primært salg og uddannelse i skolefotobranchen.
Men når man igennem livet har solgt tusindvis af skønne analoge kameraer og andet fotoudstyr, kan jeg ikke glemme kærligheden til at disse fantastiske ting, jeg har haft igennem hænderne i mere en 25 år. Derfor kommer jeg ofte til at købe et Analogt kamera på min vej, som et herligt gensyn og viser dem gerne frem på Classicshop.dk (Når den også bliver aktiv).  Glæden og erfaringen med alle disse ting, som er blevet retro at arbejde med igen, gør at jeg engang i mellem gerne vil fortælle en god historie, når den kommer til mig. 

Det er ren arbejdsglæde, ikke andet og jeg håber i vil nyde det!